Als ik de titel en inhoud teruglees van wat mijn verwachtingen waren ten aanzien van deze cursus, dan kan ik oprecht en met een glimlach laten weten, dat het helemaal naar wens was (en zelfs een beetje meer).

Bijna iedereen was onbekend voor mij en toch was daar heel snel dat “groepsgevoel”… met respect en interesse voor elkaar, ruimte om te ZIJN en heerlijk veel humor. Bijzonder fijn om mee te maken :-)

Door de activiteiten & oefeningen in deze 2 dagen, in een zeer prettige open sfeer, werd me ook verrassend duidelijk dat co creatie, sociaal ondernemerschap en “iets bij willen dragen” bij een aantal medecursisten hoog op de agenda stond/staat… Iets wat ik niet echt had verwacht en dus een zeer prettige bijkomstigheid voor mij persoonlijk was.

De integere persoonlijke feedback neem ik in dank mee naar de toekomst; wat een fantastische “oefening” om het kampvuur! Vandaar ook dat onderstaande foto voor mij het beste weergeeft wat mij de cursus heeft opgeleverd. Dank jullie allen!

Greetz Glenys